Dota 2 Får Massiva Uppdateringen The Outlanders – Nya Hjältar och Ny Karta

The Dota 2 Outlanders

Valve har äntligen släppt den efterlängade patchen som man först visade i augusti under The International. Det är en av de största patcherna för Dota 2 någonsin med mängder av ändringar som vänder upp och ner på gameplayet. Listan med ändringar är lång, men vi går igenom de mest viktigaste omarbetningarna här.

Två nya hjältar

Vod Spirit och Snapfire går med i striden mellan Radiant och Dire!

Void Spirit

Aether Remnant: Void Spirit skickar iväg en kopia av sig själv som står stilla och drar in fiender som kommer för nära
Dissimilate: Void Spirit försvinner temporärt och kan visa sig på nytt genom ett flertal portaler som dyker upp och skadar fiender där han väljer att teleportera
Resonant Pulse: En sköld omringar dig som skickar ut en puls som skadar fiender i närheten. Skölden blir starkade beroende på hur många hjältar du träffar med pulsen.
Astral Step: Void Spirit teleporterar sig frammåt och lämnar en linje efter sig som inflikterar fiender med void mark som skadar och slowar fiender

Snapfire

Scatterblast: Avfyra ditt hagelgevär och skada samt slowa alla fiender i en kon framför dig
Firesnap Cookie: Mata ditt mount eller en allierad med en kaka som gör att man studsar en kort bit samt stunnar fiender där man landar
Lil Shredder: Avfyra en salva med ditt gevär som ger dig bonus range och skada plus att fientliga hjältar som träffas får sin attack speed sänkt
Mortimer Kisses: Avfyra eldklot som skadar och slowar fiender samtidigt som de lämnar lava kvar på marken som ger en dot och slow.

Stora ändringar på kartan

Ancient-lägren är nu på motsatt sida från Roshan och side shops har tagits bort vilket rör om gameplayer rejält. Den mest spännande ändringen är dock Outposts  – en helt ny byggnad som du nu finner där side shops fanns tidigare. Man kan ta kontroll över dessa genom att högerklicka på dem och vänta 6 sekunder. Detta ger dig bonus XP, fri syn över området samt att du kan teleportera dit. Outposts är ej aktiva under de första 10 minuterna.

Neutrala Items

Neutrals kan nu droppa items som ej kan säljad, men kan delas med ditt lag. Det finns totalt 62 items med fem olika tiers beroende på hur långt matchen är gången. Dessa börjar droppa efter 5 minuter har gått och du kan ej få samma item två gånger. För att du ska kunna få plats med alla items så har din backpack nu 4 istället för 3 slots!

Couriers till alla!

Vi får inte glömma den absolut viktigaste ändringen – alla spelare får nu sin egen courier! Din courier får även levels i takt med dig och får flera olika abilities såsom förmågan att använda alla items vid lvl25. Detta öppnar upp för nya strategier och kan röra om det ordentligt i matcher som går extremt sent.

Läs changeloggen i sin helhet

Vi har bara täckt en bråkdel av ändringar och vi rekommenderar att du själv tar en titt här för att läsa om alla ändringar för 7.23.