Valve avslöjar Dota Underlords

Dota Underlords

Ryktena har blivit bekräftade av Valve som nu har officiellt annonserat Dota Underlords samt släppt datum för den öppna betan. Ägare av Battle Pass 2019 kan redan nu hoppa in i betan genom att klicka på en länk i huvudmenyn för Dota 2. Dota Underlords är fristående och läggs till som ett nytt spel i ditt steam-bibliotek.

Betan har stöd för både online mot andra spelare samt offlinelägen där du spelar mot AI där du själv justerar svårighetsgraden. Du kan även bilda party med dina vänner och spela både co-op och pvp.

Valve bekräftar även en öppen beta som blir tillgänglig om ungefär en vecka. Den öppna betan kan spela på Windows, Linux, Mac, Android och iOS (iphone/ipad). Valve verifierar även att ranked matchmaking, cross-play och progression sync mellan alla plattformar. Så du kan spela på din iphone och sedan hoppa över till PC och inte förlora dina framsteg.

Valve är inte den enda utvecklaren som filat på sin egen version av Auto Chess. Både Riot Games och Dodo har annonserat sina egna Auto Chess-spel och det ser ut att bli en marknad med hård konkurrans.

Inte hört talas om Auto Chess innan? Ta en titt på vår Auto Chess avdelning där vi har en hel del nyttig information. Vi kommer även ha betting tips och guider för Dota Underlords.

Källa: http://blog.dota2.com/2019/06/dota-underlords/