Betsson

Betsson Recension

Spelbolaget Betsson är veteraner inom spelindustrin och under de 20 år de har existerar har man lyckats erhålla enorm respekt bland spelare. Betsson är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när det kommer till betting på Dota 2, men har under senare år lagt stor fokus på eSport.

Betsson

100% upp till 2500 SEK

Betsson

Betsson erbjuder konkurrenskraftiga marknader och ett stort utbud av Dota 2 odds!

Fördelar

  • Mängder av betalmetoder
  • Utförligt supportcenter
  • Grymma odds

Nackdelar

  • Inga

Betyg

Betsson Info

Spelmarknader

Betsson har en utförlig sektion för enbart eSport där man erbjuder ett stort utbud av odds för Dota 2, League of Legends, CSGO och mycket mer. Matcherna har ofta flera kategorier att betta på som first blood och vinnare på första/andra kartan.

Betsson erbjuder även liveodds på all eSport vilket är något som inte alla spelbolag erbjuder.

Så här spelar du på Dota 2 odds hos Betsson

Börja med att klicka in dig på Betssons hemsida. Ta sedan en titt på menyn till vänster och leta upp “eSports” och klicka på den. Här väljer du helt enkelt en turnering/match som du vill spela på och du klickar sedan på de odds som intresserar dig.

En spelkupong kommer att öppnas på högra delen av sidan där du skriver in hur mycket du vill betta. Här visas även hur stor utbetalningen blir om du vinner. Tänk på att du kan välja flera odds på en gång.

Betalsätt

Betsson erbjuder en mängd olika betalsätt för både insättning och uttagning av pengar.

Insättning: VISA, Mastercard, Swish, Paypal, Trustly, Entropay, Paysafecard, Skrill, Neteller, Sofort, Banköverföring, Boleto.

Uttag: VISA (2-5 bankdagar), Mastercard (2-5 bankdagar), Banköverföring (2-5 bankdagar), Skrill (direkt), Neteller (direkt), Trustly (Direkt)

För mer information klicka på följande länk

https://support.betsson.com/sv

Säkerhet

Betsson har full SSL-kryptering så hackare kan ej läsa av dina kontouppgifter eller någon annan information. Det finns även fullt stöd för mobil bankinloggning, har flera säkerhetsfunktioner på plats och är väldigt noggranna med att verifiera att en tredjepart ej använder ditt konto.

Man tar även spelberoende på stort allvar och du kan göra ett självtest på Betsson som visar om ditt spelande har gått över styr. Det är möjligt att sätta en insättningsgräns och om du känner att du behöver ta en paus så kan du enkelt självexkludera dig under en viss tid.

Mobilapp

Det finns ingen officiell Betsson app men Betssons hemsida är anpassad för mobiler så det går utmärkt att betta genom din smartphones webbläsare.

Support

Betsson har ett utförligt hjälpcenter där du hittar svar till de flesta problemen du kan komma att stöta på. Du kan såklart kontakta support direkt över live chat, e-post och telefon 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet.

Live chat: https://www.betsson.com/sv/web/modules/rightnow/livechat.aspx
E-post: support-se@betsson.com
Telefon: +356 22603000