Betway

Betway Esports Recension

Betway är ett spelbolag som grundades 2006 och är känt för sin omfattande esportavdelning där man erbjuder odds på mängder av spel. I den här recensionen tar vi en titt på bonusar, odds, marknader och mycket mer.

Betway – Esports Betting

Upp till 1000 kr i välkomstbonus!

Betway – Esports Betting

Betway är det definitiva spelbolaget för betting på eSport!

Fördelar

  • Stort utbud av odds
  • Generös välkomstbonus
  • Kunnig och snabb kundtjänst

Nackdelar

  • Inga

Betyg

Betway – Esports Betting Info

Om Betway

Betway insåg tidigt att det fanns en enorm marknad för betting på eSport och var ett av de första spelbolagen att börja erbjuda odds på Dota 2 och annan esport. Tack vare detta har man kanske den mest utvecklade sidan för betting på e-sport bland alla spelbolag.

Spelmarknader

Betway erbjuder såklart odds på Dota 2 och du hittar odds på allt från The International till mindre turneringar som Rampage Series och The Summit. Matcherna brukar ha flera olika kategorier som du kan betta på t.ex totalt antal maps, first blood, antalet kills och många fler.

Till skillnad från andra stora spelbolag så har Betway en avdelning dedikerad till enbart esport. Detta gör att du enkelt kan hitta odds och betta på Dota 2 utan att behöva navigera genom en labyrint av menyer.

Hur du spelar på Dota 2 Odds

Gå in på Betways hemsida och klicka på “esports” högst upp i mitten av sidan. Du är nu inne på Betways sektion för esport! Det första du ser är aktuella odds som kommer spelas inom några timmar eller dagar. Du har även ett schema som visar kommande matcher och turneringar.

Klickar du på “All Esports” så får du upp alla spel som har aktiva odds du kan spela på. Här kan du lätt hitta Dota 2 samt andra titlar. Klicka på en turnering du är intresserad av så får du upp odds och marknader. För att spela på odds klickar du helt enkelt bara på det odds du vill betta på. Spelkupongen kommer öppnas och du skriver in hur mycket pengar du vill satsa.

Säkerhet

Betway använder 256-bit SSL-kryptering vilket gör det omöjligt för en tredje part att stjäla värdefull information som lösenord och kreditkort. Såklart finns även fullt stöd för mobil bankinloggning vilket gör att du säkert och snabbt kan skapa ett konto.

Betway har även en smidig funktion som låter dig sätta insättningsgränser på ditt konto. Detta gör det lätt att hålla sig till sin budget varje månad. Du kan exempelvis begränsa dig själv till 1000 kr per månad vilket gör det lättare att spela ansvarsfullt.

Du kan även sätta en tidsbegränsning som gäller dagligen, veckovis eller månadsvis. Känner du att spelandet inte är för dig längre eller om du vill ta en paus så kan du enkelt stänga ditt konto alternativt utesluta ditt konto under en viss tidsperiod.

Bonusar

I skrivande stund erbjuder Betway en fet 100% upp till 1000 kr välkomstbonus som gör att du lätt kan komma igång med ditt spelande.

Betalsätt

Betway stöder banköverföring, betalkort och e-plånbok för både insättning och uttag.

Mobilapp

Betway erbjuder ingen app för varken Android eller iPhone men du kan lätt använda deras sida i din smartphones webbläsare.

Support

Betway har support tillgänglig över mail, livechatt och telefon. Det finns även ett hjälpcenter där du hittar information om de vanligaste problem som du kan stöta på när du spelar.

Email: support@betway.se
Telefon: +44 (0)800 032 9873

https://help.betway.se/sv-se/sv